ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Classic Gold Solutions

FLYERS DISTRIBUTIONS

Μόνιμοι εξειδικευμένοι διανομείς  και επαγγελματίες supervisors, ελέγχουν τον τρόπο διανομής καθοδηγούμενοι από έμπειρους account managers που διαχειρίζονται ολόκληρο το πρόγραμμα διανομής.

PROMOTIONS & EVENTS

Προωθήσεις προϊόντων και υπηρεσιών πραγματοποιούν για εσάς εμφανίσιμες και άρτια εκπαιδευμένες promoters, υποστηριζόμενες από επαγγελματίες supervisors με άριστες δημόσιες σχέσεις.

MYSTERY SHOPPING

Aξιολογούμε την επαφή του πελάτη με την εταιρεία σε πραγματικό χρόνο και τόπο με εξειδικευμένους μυστικούς επισκέπτες (ερευνητές) για τη δημιουργία ικανοποιημένων πελατών & συνεπώς, υψηλότερων πωλήσεων.

 

MERCHANDISING

Ανεφοδιασμό ραφιού, τακτοποίηση και ενημέρωση για ελλείψεις κωδικών, προτεινόμενες παραγγελίες, στήσιμο μεγάλων προβολών παρέχουν σε εσάς ικανοί merchandisers.

Online Solutions

ONLINE PROMOTION

Παρέχουμε σε εσάς άρτια οργανωμένες και στοχευμένες στρατηγικές διαδικτυακής προώθησης, παραδίδοντας σας μετρήσιμα αποτελέσματα σε πραγματικό χρόνο.

WEBSITE DESIGN

Στη Success Line αναπτύσσουμε σύγχρονο & καινοτόμο δημιουργικό ιστοσελίδας για την καθιέρωση της εταιρικής σας ταυτότητας στο ευρύ κοινό.

GRAPHIC DESIGN

Κατασκευάζουμε πρότυπα σχέδια & αναπτύσσουμε μοντέρνο και δημιουργικό σχεδιασμό, βασισμένο στο χαρακτήρα και τις ανάγκες της εταιρείας σας για την προώθηση κάθε είδους διαφημιστικής επικοινωνίας.

"QR" MENU

Δημιουργούμε για εσάς άρτια οργανωμένες και στοχευμένες στρατηγικές digital marketing, παραδίδοντας σας μετρήσιμα αποτελέσματα σε πραγματικό χρόνο.