ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Gold Solutions

ΔΙΑΝΟΜΕΣ ΕΝΤΥΠΩΝ

Μόνιμοι εξειδικευμένοι διανομείς  και επαγγελματίες supervisors, ελέγχουν τον τρόπο διανομής καθοδηγούμενοι από έμπειρους account managers που διαχειρίζονται ολόκληρο το πρόγραμμα διανομής.

PROMOTIONS & EVENTS

Προωθήσεις προϊόντων και υπηρεσιών πραγματοποιούν για εσάς εμφανίσιμες και άρτια εκπαιδευμένες promoters, υποστηριζόμενες από επαγγελματίες supervisors με άριστες δημόσιες σχέσεις.

DIGITAL MARKETING

Παρέχουμε σε εσάς άρτια οργανωμένες και στοχευμένες στρατηγικές digital marketing, παραδίδοντας σας μετρήσιμα αποτελέσματα σε πραγματικό χρόνο.

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ-ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ

Κατασκευάζουμε πρότυπα σχέδια & αναπτύσσουμε μοντέρνο και δημιουργικό σχεδιασμό, βασισμένο στο χαρακτήρα και τις ανάγκες της εταιρείας σας για την προώθηση κάθε είδους διαφημιστικής επικοινωνίας.

Additional Solutions

MERCHANDISING

Ανεφοδιασμός ραφιού, τακτοποίηση και ενημέρωση για ελλείψεις κωδικών, προτεινόμενες παραγγελίες, στήσιμο μεγάλων προβολών παρέχουν σε εσάς ικανοί merchandisers.

TELEMARKETING | SMS MARKETING

Έμπειροι τηλεφωνικοί πωλητές με άριστες επικοινωνιακές γνώσεις, ωθούν τους δυνητικούς πελάτες να αγοράσουν προϊόντα ή υπηρεσίες.

 
MYSTERY SHOPPING

Το Mystery Shopping είναι μία ιδιαίτερη μέθοδος μέσω της οποίας αξιολογούμε την επαφή του πελάτη με την εταιρεία σε πραγματικό τόπο και χρόνο.

INFLUENCER MARKETING

Η στρατηγική marketing που στοχεύει στην αναγνωρισιμότητα και ανάπτυξη του brand σας μέσω εξειδικευμένων ανθρώπων - κλειδιών.