ΓΙΑ ΕΜΑΣ

Η Success Line
ιδρύθηκε το 2000 στην Θεσσαλονίκη προσφέροντας έκτοτε κορυφαίες υπηρεσίες Marketing ενεργειών στις πλέον καταξιωμένες και απαιτητικές επιχειρήσεις σε ολόκληρη την Ελληνική επικράτεια.

Στόχος της είναι η πολλαπλάσια ανταπόδοση στον πελάτη του κόστους του διαφημιστικού του μηνύματος, μέσω της αποτελεσματικότερης μεταφοράς του, της μέγιστης αναγνωσιμότητας και της συνακόλουθης, τόσο άμεσης όσο και μακροπρόθεσμης, αύξησης των πωλήσεών του.

Η υπευθυνότητα, ο επαγγελματισμός και η συνέπεια σε συνδυασμό με την αδιάκοπη επιμόρφωση και εκπαίδευση του προσωπικού στις τεχνικές κάθε δραστηριότητας, δίνουν σύγχρονες λύσεις στα ζητήματα προσέγγισης προϊόντων και κοινού.

Το άρτια καταρτισμένο προσωπικό μας εγγυάται την προσφορά υψηλού επιπέδου υπηρεσιών, όποιες και αν είναι οι ανάγκες σας.
Ο τρoπος που δουλeυουμε
ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ
ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ
ΑΝΑΠΤΥΞΗ
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ
Γιατί να μας επιλέξετε;
Διότι διαθέτουμε :
IMG-9420

Την Επιτυχημένη Γραμμή μας εξακολουθούμε να διευρύνουμε με ενθουσιασμένους πελάτες μέσα από τη συνεχή προσπάθεια για άριστα αποτελέσματα!

ΔΙΑΝΟΜΕΣ ΕΝΤΥΠΩΝ
100%
ΠΡΟΩΘΗΣΕΙΣ ΠΩΛΗΣΕΩΝ (IN STORE & OUT STORE)
100%
DIGITAL MARKETING
100%
WEBSITE & GRAPHIC DESIGN
100%
MERCHANDISING
100%
MYSTERY SHOPPING
100%
0
ΔΙΑΝΟΜΕΙΣ
0
ΠΡΟΩΘΗΤΡΙΕΣ
0
DIGITAL MARKETERS
0
WEB DEVELOPERS
0
MERCHANDISERS
0
ΕΠΟΠΤΕΣ
Καπατζά Πόπη
ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΠΑΤΖΑΣ
Διευθ. Σύμβουλος

Η συνεργασία μας με την Success Line είναι εξαιρετική. Ο προγραμματισμός γίνεται γρήγορα και με λεπτομέρεια, η διανομή είναι άψογη και εντός των προκαθορισμένων χρονοδιαγραμμάτων.

Παντελίδης Σ.
VCK
Εμπορικός Διευθ.

Απόλυτα ικανοποιημένος και ευχαριστημένος με την μεθοδικότητα της Success Line. Άρτιος σχεδιασμός, άψογη οργάνωση, επιθυμητά αποτελέσματα.

Ψάλτης Τάσος
KIDDO
Διευθ. Σύμβ.

Η Success Line είναι ένας αξιόπιστος συνεργάτης με προσανατολισμό στο αποτέλεσμα. Έφεραν σε πέρας το έργο που τους ανέθεσα με τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα. Η απόδοση του μηνύματός μου ξεπέρασε το αναμενόμενο.

Μανάκος Στάθης
ΚΟΥΚΑΚΗ
Διευθ. Marketing

Επαγγελματισμός,υποδειγματική συνέπεια,άρτια εκπαιδευμένες και επικοινωνιακές Promoters.Άμεση ανταπόκριση σε έκακτες μεταβολές προγραμμάτων.Ιδανικός συνεργάτης.

ΠΑΝΤΟΥ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!
Η συνέπεια, η αξιοπιστία και ο επαγγελματισμός της Success Line εκτιμάται και επιλέγεται από τα πιο σημαντικά ονόματα της αγοράς.